

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусотията си заслужава усилията
Цялата пикантност на рецептата се крие в оригиналното използване на зеленчука
За винаги апетитни ястия
Приготвянето й е съвсем просто, а най-хубавото е, че всичко се пече заедно, на една тава
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Ето какви съставки са нужни
Съседите не искат да си ходят от вкъщи
Докато ги опитваме, можем да стоплим сърцето си с техните хитове